Passa al contingut principal

NOU GEGANT: GILABERT DE CENTELLES


L'Ajuntament de Nules, des de la Regidoria de Cultura de Ramón Canut, han impulsat la creació d'un nou gegant per a Nules, que s'anomenarà Gilabert de Centelles, en honor al seu fundador. El gegant l'ha creat un mestre faller de Borriana. Des de la Regidoria de Cultura ens han animat a la Corretjola a traure el gegant en futures trobades, tal i com hem estat fent voluntàriament fins ara amb els quatre cabuts.
La primera cita que tindrà el gegant Gilabert serà a la programació de la Festa per la Llengua i el Nules Sona, que tindrà lloc a la Plaça Major el dia 6 d'abril de 2019!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

APLEC DE GEGANTS I CABUTS DE BORRIANA

 Segona eixida dels cabuts i gegant de l'any 2020. Era el torn de la ciutat veïna de Borriana. Moltes cares conegudes, i gent nova que hem tingut l'agradable oportunitat de conèixer. Entre ells la Colla de Badalona, amb qui vam compartir desfilada i bons moments a l'Aplec, i que ens van ajudar també a dur el nostre gegant Gilabert. Bona presència de membres de la colla de Nules, degut al bon oratge i la proximitat de l'acte.

CAVALCADA DE REIS

Comencem 2020 amb la primera activitat de La Corretjola, eixint amb els cabuts i gegant a la Calvacada de Reis de Nules . Desfilem per primera vegada amb vestits molt elegants per als cabuts. Per primera vegada repartim també caramels a tots els xiquets que ens trobem pel carrer. Des d'ací agraïm l'interès de la regidora encarregada de l'àrea de tradicions, Susana Tusón, en que no ens faltara cap detall durant la desfilada.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES