Passa al contingut principal

NOU GEGANT: GILABERT DE CENTELLES


L'Ajuntament de Nules, des de la Regidoria de Cultura de Ramón Canut, han impulsat la creació d'un nou gegant per a Nules, que s'anomenarà Gilabert de Centelles, en honor al seu fundador. El gegant l'ha creat un mestre faller de Borriana. Des de la Regidoria de Cultura ens han animat a la Corretjola a traure el gegant en futures trobades, tal i com hem estat fent voluntàriament fins ara amb els quatre cabuts.
La primera cita que tindrà el gegant Gilabert serà a la programació de la Festa per la Llengua i el Nules Sona, que tindrà lloc a la Plaça Major el dia 6 d'abril de 2019!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREGÓ DE FESTES D'ALMASSORA

Dissabte 13 de maig Els Cabuts de Nules vam participar al Pregó de les Festes d'Almassora juntament amb diverses colles de la Plana i carrosses de la localitat. La pluja va ser la protagonista al principi de la Cercavila, però finalment no va ser un impediment per a que les diferents colles de cabuts desfilarem pels carrers del centre d'Almassora i finalitzarem el recorregut.  Agraïr a l'Ajuntament d'Almassora haver-nos convidat a la Cercavila.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES

BATEIG DEL CABUT MOMO DE LA VILAVELLA

El 7 d'octubre de 2018, durant la setmana de festes de la Soledat de Nules, es va organtitzar a La Vilavella una vesprada molt especial, on s'havia de batejar el seu nou cabut, Momo, sent el padrí del bateig el nostre cabut Popeye. La jornada va comptar amb tallers a la Plaça del Mercat, cercavila i bateig de Momo, i va finalitzar amb balls finals i un berenar per als assistents . Junt als Cabuts de Nules van participar també la Colla de Gegants i Cabuts d'Artana i els Dolçainers de Tales.