Passa al contingut principal

TROBADA DE BÈSTIES DE FOC (CASTELLÓ)


El dissabte 10 de juny es va celebrar la XVIII Trobada de Bèsties de Foc de Castelló on la Corretjola va participar amb els Cabuts de Nules juntament amb la Colla de Dolçainers Castàlia de Castelló, Els Gegants de Benicàssim, Els Socarrats de Campanar, La Tartuga d'Ontinyent, El Drac de la Geltrú, El Bestiari de Botafocs de Castelló, El Bestiari de Vinaròs, El Drac de Castelldefels, El Drac Pepito de Sant Boi de Llobregat, La Morena de Salou i Els dolçainers i Trabucaires Xaloc de Castelló.

L'acte va comptar amb la plantada dels cabuts, una tabalada infernal, actuació dels trabucaires de Castelló i la cercavila que va recórrer els carrers del centre de Castelló acabant a la Plaça amb els balls dels cabuts. L'acte va finalitzar a les 21h amb el foc com a protagonista. 

Estem molt agraïts als Botafocs de Castelló pel tracte exquisit que ens van donar i per haver-nos convidat a la Trobada. Moltes gràcies!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

APLEC DE GEGANTS I CABUTS DE BORRIANA

 Segona eixida dels cabuts i gegant de l'any 2020. Era el torn de la ciutat veïna de Borriana. Moltes cares conegudes, i gent nova que hem tingut l'agradable oportunitat de conèixer. Entre ells la Colla de Badalona, amb qui vam compartir desfilada i bons moments a l'Aplec, i que ens van ajudar també a dur el nostre gegant Gilabert. Bona presència de membres de la colla de Nules, degut al bon oratge i la proximitat de l'acte.

CAVALCADA DE REIS

Comencem 2020 amb la primera activitat de La Corretjola, eixint amb els cabuts i gegant a la Calvacada de Reis de Nules . Desfilem per primera vegada amb vestits molt elegants per als cabuts. Per primera vegada repartim també caramels a tots els xiquets que ens trobem pel carrer. Des d'ací agraïm l'interès de la regidora encarregada de l'àrea de tradicions, Susana Tusón, en que no ens faltara cap detall durant la desfilada.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES