Passa al contingut principal

FESTES MAJORS DE NULLES


El dissabte 29 de juliol l'Associació Cultural la Corretjola amb els Cabuts de Nules vam participar a la Trobada organitzada durant les Festes Majors de Nulles.

Vos deixem algunes fotografies i el video del ball dels Cabuts d'aquesta jornada inoblidable. Moltes gràcies a la Corporació Municipal de Nulles i a tots els veïns per la bona acollida que ens van donar una vegada més!

FOTOGRAFIESVIDEO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

APLEC DE GEGANTS I CABUTS DE BORRIANA

 Segona eixida dels cabuts i gegant de l'any 2020. Era el torn de la ciutat veïna de Borriana. Moltes cares conegudes, i gent nova que hem tingut l'agradable oportunitat de conèixer. Entre ells la Colla de Badalona, amb qui vam compartir desfilada i bons moments a l'Aplec, i que ens van ajudar també a dur el nostre gegant Gilabert. Bona presència de membres de la colla de Nules, degut al bon oratge i la proximitat de l'acte.

CAVALCADA DE REIS

Comencem 2020 amb la primera activitat de La Corretjola, eixint amb els cabuts i gegant a la Calvacada de Reis de Nules . Desfilem per primera vegada amb vestits molt elegants per als cabuts. Per primera vegada repartim també caramels a tots els xiquets que ens trobem pel carrer. Des d'ací agraïm l'interès de la regidora encarregada de l'àrea de tradicions, Susana Tusón, en que no ens faltara cap detall durant la desfilada.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES