Passa al contingut principal

II TROBADA DE GEGANTS I CABUTS D'ARTANA


El dissabte 15 de juliol els Cabuts de Nules van estar presents a la II Trobada de Gegants i Cabuts d'Artana. Juntament amb Alcala de Xivert, l'Alcora, Almassora, Benicàssim, Borriana, Onda i l'Anfitriona Artana vam recórrer els carrers del centre de la població en una bonica vesprada que va finalitzar amb el ball dels cabuts, l'apadrinament d'un dels cabuts d'Artana i el ball conjunt de totes les colles. Agraïr a la Colla de Cabuts d'Artana el bon tracte que vam rebre durant tota la jornada.

FOTOGRAFIES

VIDEO
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

APLEC DE GEGANTS I CABUTS DE BORRIANA

 Segona eixida dels cabuts i gegant de l'any 2020. Era el torn de la ciutat veïna de Borriana. Moltes cares conegudes, i gent nova que hem tingut l'agradable oportunitat de conèixer. Entre ells la Colla de Badalona, amb qui vam compartir desfilada i bons moments a l'Aplec, i que ens van ajudar també a dur el nostre gegant Gilabert. Bona presència de membres de la colla de Nules, degut al bon oratge i la proximitat de l'acte.

CAVALCADA DE REIS

Comencem 2020 amb la primera activitat de La Corretjola, eixint amb els cabuts i gegant a la Calvacada de Reis de Nules . Desfilem per primera vegada amb vestits molt elegants per als cabuts. Per primera vegada repartim també caramels a tots els xiquets que ens trobem pel carrer. Des d'ací agraïm l'interès de la regidora encarregada de l'àrea de tradicions, Susana Tusón, en que no ens faltara cap detall durant la desfilada.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES