Passa al contingut principal

DESFILADA DE LA FIRA D'ONDA


Diumenge 29 d'octubre per la vesprada, després de la visita a la Fira de la Verema de Benlloc, la Colla de Cabuts de Nules vam participar a la Desfilada que tancava la Fira d'Onda amb l'Associació Cultural El Torelló d'Almassora, Les goles de Castelló, Els Gegants d'Alcalà de Xivert/Alcossebre, Gegants i Cabuts de Benicàssim, Cabuts de Tales acompanyats dels dolçainers i tabaleters del poble, Cabuts d'Artana, Cabuts d'Ador, Grup de danses de Daimús i Colla de Gegants de l'Alcora. Durant més d'1 hora vam recórrer els carrers del centre d'Onda creant molt bon ambient amb la resta de colles i fent disfrutar als xiquets que veien amb els seus pares la cercavila.

Des de la Corretjola volem donar les gràcies a la Colla de Gegants i Cabuts d'Onda pel bon tracte que vam rebre.

FOTOGRAFIES


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

APLEC DE GEGANTS I CABUTS DE BORRIANA

 Segona eixida dels cabuts i gegant de l'any 2020. Era el torn de la ciutat veïna de Borriana. Moltes cares conegudes, i gent nova que hem tingut l'agradable oportunitat de conèixer. Entre ells la Colla de Badalona, amb qui vam compartir desfilada i bons moments a l'Aplec, i que ens van ajudar també a dur el nostre gegant Gilabert. Bona presència de membres de la colla de Nules, degut al bon oratge i la proximitat de l'acte.

CAVALCADA DE REIS

Comencem 2020 amb la primera activitat de La Corretjola, eixint amb els cabuts i gegant a la Calvacada de Reis de Nules . Desfilem per primera vegada amb vestits molt elegants per als cabuts. Per primera vegada repartim també caramels a tots els xiquets que ens trobem pel carrer. Des d'ací agraïm l'interès de la regidora encarregada de l'àrea de tradicions, Susana Tusón, en que no ens faltara cap detall durant la desfilada.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES