Passa al contingut principal

TROBADA DE BÈSTIES DE FOC (CASTELLÓ)


El dissabte 10 de juny es va celebrar la XVIII Trobada de Bèsties de Foc de Castelló on la Corretjola va participar amb els Cabuts de Nules juntament amb la Colla de Dolçainers Castàlia de Castelló, Els Gegants de Benicàssim, Els Socarrats de Campanar, La Tartuga d'Ontinyent, El Drac de la Geltrú, El Bestiari de Botafocs de Castelló, El Bestiari de Vinaròs, El Drac de Castelldefels, El Drac Pepito de Sant Boi de Llobregat, La Morena de Salou i Els dolçainers i Trabucaires Xaloc de Castelló.

L'acte va comptar amb la plantada dels cabuts, una tabalada infernal, actuació dels trabucaires de Castelló i la cercavila que va recórrer els carrers del centre de Castelló acabant a la Plaça amb els balls dels cabuts. L'acte va finalitzar a les 21h amb el foc com a protagonista. 

Estem molt agraïts als Botafocs de Castelló pel tracte exquisit que ens van donar i per haver-nos convidat a la Trobada. Moltes gràcies!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREGÓ DE FESTES D'ALMASSORA

Dissabte 13 de maig Els Cabuts de Nules vam participar al Pregó de les Festes d'Almassora juntament amb diverses colles de la Plana i carrosses de la localitat. La pluja va ser la protagonista al principi de la Cercavila, però finalment no va ser un impediment per a que les diferents colles de cabuts desfilarem pels carrers del centre d'Almassora i finalitzarem el recorregut.  Agraïr a l'Ajuntament d'Almassora haver-nos convidat a la Cercavila.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES

BATEIG DEL CABUT MOMO DE LA VILAVELLA

El 7 d'octubre de 2018, durant la setmana de festes de la Soledat de Nules, es va organtitzar a La Vilavella una vesprada molt especial, on s'havia de batejar el seu nou cabut, Momo, sent el padrí del bateig el nostre cabut Popeye. La jornada va comptar amb tallers a la Plaça del Mercat, cercavila i bateig de Momo, i va finalitzar amb balls finals i un berenar per als assistents . Junt als Cabuts de Nules van participar també la Colla de Gegants i Cabuts d'Artana i els Dolçainers de Tales.