Passa al contingut principal

II TROBADA DE GEGANTS I CABUTS D'ARTANA


El dissabte 15 de juliol els Cabuts de Nules van estar presents a la II Trobada de Gegants i Cabuts d'Artana. Juntament amb Alcala de Xivert, l'Alcora, Almassora, Benicàssim, Borriana, Onda i l'Anfitriona Artana vam recórrer els carrers del centre de la població en una bonica vesprada que va finalitzar amb el ball dels cabuts, l'apadrinament d'un dels cabuts d'Artana i el ball conjunt de totes les colles. Agraïr a la Colla de Cabuts d'Artana el bon tracte que vam rebre durant tota la jornada.

FOTOGRAFIES

VIDEO
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREGÓ DE FESTES D'ALMASSORA

Dissabte 13 de maig Els Cabuts de Nules vam participar al Pregó de les Festes d'Almassora juntament amb diverses colles de la Plana i carrosses de la localitat. La pluja va ser la protagonista al principi de la Cercavila, però finalment no va ser un impediment per a que les diferents colles de cabuts desfilarem pels carrers del centre d'Almassora i finalitzarem el recorregut.  Agraïr a l'Ajuntament d'Almassora haver-nos convidat a la Cercavila.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES

BATEIG DEL CABUT MOMO DE LA VILAVELLA

El 7 d'octubre de 2018, durant la setmana de festes de la Soledat de Nules, es va organtitzar a La Vilavella una vesprada molt especial, on s'havia de batejar el seu nou cabut, Momo, sent el padrí del bateig el nostre cabut Popeye. La jornada va comptar amb tallers a la Plaça del Mercat, cercavila i bateig de Momo, i va finalitzar amb balls finals i un berenar per als assistents . Junt als Cabuts de Nules van participar també la Colla de Gegants i Cabuts d'Artana i els Dolçainers de Tales.