Passa al contingut principal

VINITERRÀNIA: FIRA DE LA VEREMA DE BENLLOC

El diumenge 29 d'octubre pel matí la Colla de Cabuts de Nules vam participar a la Viniterrània, la Fira de la Verema de Benlloc. La localitat de la Plana Alta va organitzar un matí amb activitats per als menuts, on vam participar els Cabuts de Nules, el concert d'El Diluvi i un tast de quatre vins de la zona. El matí va finalitzar amb un dinar de germanor.

Volem felicitar a l'Ajuntament de Benlloc per haver organitzat aquesta jornada tan interessant!

FOTOGRAFIES
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREGÓ DE FESTES D'ALMASSORA

Dissabte 13 de maig Els Cabuts de Nules vam participar al Pregó de les Festes d'Almassora juntament amb diverses colles de la Plana i carrosses de la localitat. La pluja va ser la protagonista al principi de la Cercavila, però finalment no va ser un impediment per a que les diferents colles de cabuts desfilarem pels carrers del centre d'Almassora i finalitzarem el recorregut.  Agraïr a l'Ajuntament d'Almassora haver-nos convidat a la Cercavila.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES

BATEIG DEL CABUT MOMO DE LA VILAVELLA

El 7 d'octubre de 2018, durant la setmana de festes de la Soledat de Nules, es va organtitzar a La Vilavella una vesprada molt especial, on s'havia de batejar el seu nou cabut, Momo, sent el padrí del bateig el nostre cabut Popeye. La jornada va comptar amb tallers a la Plaça del Mercat, cercavila i bateig de Momo, i va finalitzar amb balls finals i un berenar per als assistents . Junt als Cabuts de Nules van participar també la Colla de Gegants i Cabuts d'Artana i els Dolçainers de Tales.