Passa al contingut principal

LA NIT DELS FAROLETS 2020 (CERCAVILA)

LA NIT DELS FAROLETS 2020

Molt bona resposta del veïnat de les Platges de Nules a l'acte organitzat enguany, on van tornar a participar els cabuts de Nules durant la cercavila!
Després de cinc anys seguits reunint a moltes families i recuperant una tradició ben nostra, enguany no voliem perdre-la. Vam decidir dur la festa a les families, a les seues cases. És el primer any que la festa arriba a tots els carrers de la mar. Molta gent als balcons, moltes xiquetes i xiquets amb el seu farolet. Una alegria molt gran que continue ben viva la festa i la tradició dels farolets!
Als tres recorreguts van participar els Cabuts de Nules, duts també per membres de La Corretjola, i també La Colla de Dolçainers i Tabaleters "El Garbell" de Nules.
Agraïr a tot el veïnat de les Platges de Nules la seua participació, a l'Ajuntament de Nules i en especial a la Regidoria de Tradicions per l'interès mostrat, i a Protecció Civil i Policia Local per la seua protecció i vigilància.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VI TROBADA DE GEGANTS I CABUTS DE L'ALCORA

El dissabte 7 d'octubre els cabuts de Nules vam estar presents a la VI Trobada de Gegants i Cabuts de l'Alcora, juntament amb les colles de Vinaròs, Benicarló, Benicàssim, Nules, Almassora, Onda, els Dolçainers i Tabaleters d'Artesa, Valdealgorfa, Belchite, Fraga i L'Alcora. La jornada va començar amb un dinar de germanor entre colles, i per la vesprada es va realitzar la Trobada amb la plantà dels Gegants i Cabuts, la Cercavila que va recórrer els carrers del centre de la població, i al final en la Plaça de l'Ajuntament les colles vam fer els nostres balls i ens van entregar un obsequi per la nostra participació. Des de la Corretjola volem donar les gràcies als organitzadors de la Trobada, la Colla Gegantera de l'Alcora, per la bona organització i l'exquisit tracte rebut durant la jornada. Moltes gràcies!  FOTOGRAFIES VIDEO DEL BALL DELS CABUTS

120è ANIVERSARI FESTA DEL CORSO A NYONS (17/04/2022)

Nyons, el poble francés amb qui està agermanat Nules fa dècades, celebrava el mes d'abril el 120è aniversari de la festa del Corso. Una expedició de Nules va assistir a la desfilada i les diferents activitats que tingueren lloc a la població. L'alcalde i alguns regidors van assistir, acompanyats per dames i reina i per membres de la Colla de dolçainers i tabaleters de Nules. Des de la Corretjola no vam poder assistir cap representant en esta ocasió, però els cabuts van estar en molt bones mans i van representar al poble de Nules en la desfilada.