Passa al contingut principal

7a FESTA DELS FAROLETS (12/08/2021)

Un any més els cabuts van ser els principals protagonistes, junt a la Colla de Dolçainers i Tabaleters "El Garbí" de Nules, del passacarrer de la Festa dels Farolets.

A diferència de l'any passat, que només tres dels cabuts van participar al passacarrer (Xotximet, Popeie i Arlequí), enguany han sigut els quatre cabuts, també Joanet. La família al complet. Un any més s'ha adaptat el passacarrer a tres recorreguts, i els xiquets i les seues famílies saludaven i cantaven la cançó del Xixo Cotxero al nostre pas, des de les seues terrasses i balcons, o també a les portes de casa.

Esperem per a 2022 poder celebrar en plena normalitat la Festa dels Farolets, amb el multitudinari sopar popular i el passacarrer amb molts xiquets i famílies passejant pels carrers de les Platges de Nules.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES

LA NIT DELS FAROLETS 2020 (CERCAVILA)

LA NIT DELS FAROLETS 2020 Molt bona resposta del veïnat de les Platges de Nules a l'acte organitzat enguany, on van tornar a participar els cabuts de Nules durant la cercavila! Després de cinc anys seguits reunint a moltes families i recuperant una tradició ben nostra, enguany no voliem perdre-la. Vam decidir dur la festa a les families, a les seues cases. És el primer any que la festa arriba a tots els carrers de la mar. Molta gent als balcons, moltes xiquetes i xiquets amb el seu farolet. Una alegria molt gran que continue ben viva la festa i la tradició dels farolets! Als tres recorreguts van participar els Cabuts de Nules, duts també per membres de La Corretjola, i també La Colla de Dolçainers i Tabaleters "El Garbell" de Nules. Agraïr a tot el veïnat de les Platges de Nules la seua participació, a l'Ajuntament de Nules i en especial a la Regidoria de Tradicions per l'interès mostrat, i a Protecció Civil i Policia Local per la seua protecció i vigilància.

DESFILADA DE LA FIRA D'ONDA

Diumenge 29 d'octubre per la vesprada, després de la visita a la Fira de la Verema de Benlloc, la Colla de Cabuts de Nules vam participar a la Desfilada que tancava la Fira d'Onda amb l'Associació Cultural El Torelló d'Almassora,  Les goles  de Castelló, Els Gegants d'Alcalà de Xivert/Alcossebre, Gegants i Cabuts de Benicàssim, Cabuts de Tales acompanyats dels dolçainers i tabaleters del poble, Cabuts d'Artana, Cabuts d'Ador, Grup de danses de Daimús i Colla de Gegants de l'Alcora. Durant més d'1 hora vam recórrer els carrers del centre d'Onda creant molt bon ambient amb la resta de colles i fent disfrutar als xiquets que veien amb els seus pares la cercavila. Des de la Corretjola volem donar les gràcies a la Colla de Gegants i Cabuts d'Onda pel bon tracte que vam rebre. FOTOGRAFIES