Passa al contingut principal

7a FESTA DELS FAROLETS (12/08/2021)

Un any més els cabuts van ser els principals protagonistes, junt a la Colla de Dolçainers i Tabaleters "El Garbí" de Nules, del passacarrer de la Festa dels Farolets.

A diferència de l'any passat, que només tres dels cabuts van participar al passacarrer (Xotximet, Popeie i Arlequí), enguany han sigut els quatre cabuts, també Joanet. La família al complet. Un any més s'ha adaptat el passacarrer a tres recorreguts, i els xiquets i les seues famílies saludaven i cantaven la cançó del Xixo Cotxero al nostre pas, des de les seues terrasses i balcons, o també a les portes de casa.

Esperem per a 2022 poder celebrar en plena normalitat la Festa dels Farolets, amb el multitudinari sopar popular i el passacarrer amb molts xiquets i famílies passejant pels carrers de les Platges de Nules.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

APLEC DE GEGANTS I CABUTS DE BORRIANA

 Segona eixida dels cabuts i gegant de l'any 2020. Era el torn de la ciutat veïna de Borriana. Moltes cares conegudes, i gent nova que hem tingut l'agradable oportunitat de conèixer. Entre ells la Colla de Badalona, amb qui vam compartir desfilada i bons moments a l'Aplec, i que ens van ajudar també a dur el nostre gegant Gilabert. Bona presència de membres de la colla de Nules, degut al bon oratge i la proximitat de l'acte.

CAVALCADA DE REIS

Comencem 2020 amb la primera activitat de La Corretjola, eixint amb els cabuts i gegant a la Calvacada de Reis de Nules . Desfilem per primera vegada amb vestits molt elegants per als cabuts. Per primera vegada repartim també caramels a tots els xiquets que ens trobem pel carrer. Des d'ací agraïm l'interès de la regidora encarregada de l'àrea de tradicions, Susana Tusón, en que no ens faltara cap detall durant la desfilada.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES