Passa al contingut principal

7a FESTA DELS FAROLETS (12/08/2021)

Un any més els cabuts van ser els principals protagonistes, junt a la Colla de Dolçainers i Tabaleters "El Garbí" de Nules, del passacarrer de la Festa dels Farolets.

A diferència de l'any passat, que només tres dels cabuts van participar al passacarrer (Xotximet, Popeie i Arlequí), enguany han sigut els quatre cabuts, també Joanet. La família al complet. Un any més s'ha adaptat el passacarrer a tres recorreguts, i els xiquets i les seues famílies saludaven i cantaven la cançó del Xixo Cotxero al nostre pas, des de les seues terrasses i balcons, o també a les portes de casa.

Esperem per a 2022 poder celebrar en plena normalitat la Festa dels Farolets, amb el multitudinari sopar popular i el passacarrer amb molts xiquets i famílies passejant pels carrers de les Platges de Nules.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREGÓ DE FESTES D'ALMASSORA

Dissabte 13 de maig Els Cabuts de Nules vam participar al Pregó de les Festes d'Almassora juntament amb diverses colles de la Plana i carrosses de la localitat. La pluja va ser la protagonista al principi de la Cercavila, però finalment no va ser un impediment per a que les diferents colles de cabuts desfilarem pels carrers del centre d'Almassora i finalitzarem el recorregut.  Agraïr a l'Ajuntament d'Almassora haver-nos convidat a la Cercavila.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES

BATEIG DEL CABUT MOMO DE LA VILAVELLA

El 7 d'octubre de 2018, durant la setmana de festes de la Soledat de Nules, es va organtitzar a La Vilavella una vesprada molt especial, on s'havia de batejar el seu nou cabut, Momo, sent el padrí del bateig el nostre cabut Popeye. La jornada va comptar amb tallers a la Plaça del Mercat, cercavila i bateig de Momo, i va finalitzar amb balls finals i un berenar per als assistents . Junt als Cabuts de Nules van participar també la Colla de Gegants i Cabuts d'Artana i els Dolçainers de Tales.