Passa al contingut principal

120è ANIVERSARI FESTA DEL CORSO A NYONS (17/04/2022)

Nyons, el poble francés amb qui està agermanat Nules fa dècades, celebrava el mes d'abril el 120è aniversari de la festa del Corso. Una expedició de Nules va assistir a la desfilada i les diferents activitats que tingueren lloc a la població. L'alcalde i alguns regidors van assistir, acompanyats per dames i reina i per membres de la Colla de dolçainers i tabaleters de Nules. Des de la Corretjola no vam poder assistir cap representant en esta ocasió, però els cabuts van estar en molt bones mans i van representar al poble de Nules en la desfilada.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREGÓ DE FESTES D'ALMASSORA

Dissabte 13 de maig Els Cabuts de Nules vam participar al Pregó de les Festes d'Almassora juntament amb diverses colles de la Plana i carrosses de la localitat. La pluja va ser la protagonista al principi de la Cercavila, però finalment no va ser un impediment per a que les diferents colles de cabuts desfilarem pels carrers del centre d'Almassora i finalitzarem el recorregut.  Agraïr a l'Ajuntament d'Almassora haver-nos convidat a la Cercavila.

BATEIG DEL NOU GEGANT GILABERT DE CENTELLES

BATEIG DEL CABUT MOMO DE LA VILAVELLA

El 7 d'octubre de 2018, durant la setmana de festes de la Soledat de Nules, es va organtitzar a La Vilavella una vesprada molt especial, on s'havia de batejar el seu nou cabut, Momo, sent el padrí del bateig el nostre cabut Popeye. La jornada va comptar amb tallers a la Plaça del Mercat, cercavila i bateig de Momo, i va finalitzar amb balls finals i un berenar per als assistents . Junt als Cabuts de Nules van participar també la Colla de Gegants i Cabuts d'Artana i els Dolçainers de Tales.